Fettsugning

Boka din fettsugning hos Dr. Olle Löfgren på Sophiahemmet i Stockholm. Olle Löfgren har 25 års erfarenhet och är specialist inom plastikoperationer.

Funderar du på en fettsugning men känner dig osäker eller har några frågor. Kontakta oss för en rådgivning så hjälper vi dig.

Fettsugning

Pris från 20 000 SEK

Fettsugning är inte en bantningsmetod utan ett komplement som utförs för att skapa bättre och mer proportionerlig kontur på ställen som kan vara svåra att förändra med allmän viktnedgång.
Den vanligaste metoden är fettsugning av lår, mage, knän, höfter och hakans undersida.

Tillvägagångssättet bygger på att fettcellerna sugs ut genom ett undertryck och ger bestående resultat under lång tid. Fettsugning lämpar sig ofta som ett komplement till andra plastiker som t.ex bukplastik.

Operationen kan utföras under narkos eller i lokalbedövning, om det är ett mindre område som skall behandlas.

Efter fettsugning

Efter operationen är det vanligt med svullnad och blåaktig missfärgning av huden, vilket försvinner efter någon vecka. Olika typer av kompressionsförband hjälper till att påskynda läkningen t ex ”cykelbyxor” efter fettsugning av låren.

Komplikationer vid fettsugning, förutom de ”allmän kirurgiska”, är ojämnheter i huden, något som i de flesta fall kan förbättras med en kompletterande fettsugning.

Vanligtvis kommer du hem samma dag och stannar hemma från jobbet några dagar.