Bröstplastik i Stockholm

Boka din bröstplastik hos Dr.Olle Löfgren på Sophiahemmet i Stockholm. Olle Löfgren har 25 års erfarenhet och är specialist inom plastikoperationer.

Funderar du på en bröstplastikoperation men känner dig osäker eller har några frågor. Kontakta oss för en rådgivning så hjälper vi dig.

Bröstförstoring

Bröstförstoring är en av de vanligaste operationerna inom den estetiska plastikkirurgin och syftar till att skapa en bättre bröstkontur för kvinnor som aldrig har haft bröst eller efter amning fått tunnare bröst.

Operationen utförs under narkos och beroende på operationsmetod kan patienten åka hem efter ingreppet eller stanna över natten.

Läs mer om bröstförstoring >

 

Bröstförminskning & bröstlyft

Stor, tung och hängande byst är en vanlig orsak till kroniska besvär med smärtor från nacke och skuldror samt minskad rörelseförmåga. Operationen kan i vissa fall utföras av den offentliga vården.

Operationerna utförs under narkos och beroende på omfattningen av ingreppet måste patienten ibland stanna över natten.

Läs mer om bröstförminskning & bröstlyft >

 

Gynekomasti (bröstreduktion hos män)

Män kan drabbas av för stor byst, antingen via kraftig tillväxt under puberteten eller som en biverkan av vissa mediciner och hormonbehandling, exempelvis prostatacancer.

Beroende på förändringens omfattning utförs operationen i narkos eller i lokalbedövning och patienten kan gå hem efter några timmar.

Läs mer om gynekomasti >

 

Indragna bröstvårtor

Indragna bröstvårtor är ett vanligt problem hos kvinnor som både kan upplevs som missprydande och ge besvär med eksem. Amningsförmågan kan också påverkas negativt.

Operationen utförs i lokalbedövning.

Läs mer om indragna bröstvårtor >